economie

19 jan 2015, 10:10

Opsteker voor Martiniplaza: 35.000e theaterbezoeker ‘War Horse’

Opsteker voor Martiniplaza: 35.000e theaterbezoeker ‘War Horse’

Martiniplaza ziet de toekomst weer vol hernieuwd vertrouwen tegemoet. Martiniplaza heeft met War Horse nu namelijk een evenement in huis, waarmee een zeer groot publiek kan worden bediend.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoewel voor de première op vrijdag 9 januari jl. al duidelijk was dat er enorme belangstelling is voor ‘War Horse’ overtreffen de huidige verkoopcijfers alle verwachtingen. Afgelopen zaterdag is het 35.000e ticket voor het theaterspektakel ‘War Horse’ in MartiniPlaza verkocht. Na Amsterdam, Rotterdam en Breda is Groningen één van de steden waar ‘War Horse’ zeer succesvol is.

De verkoop van kaarten voor ‘War Horse’ is sinds december enorm toegenomen, de totale zaalbezetting is na 12 van de in totaal 27 voorstellingen ruim 85%.

 

Op deze feestelijke mijlpaal is samen met de cast een toost uitgebracht op het (foto). De regionale première van ‘War Horse’ vond vrijdag 9 januari onder grote belangstelling plaats en de voorstelling staat tot en met zondag 1 februari in Groningen. Er zijn voor een aantal voorstellingen uiteraard nog kaarten beschikbaar.

Willem de Kok, directeur MartiniPlaza: “‘War Horse’ is een prachtige start van het jaar en breekt alle records. Het is enorm knap hoe de producent het verhaal over de Eerste Wereldoorlog heeft vertaald naar zo’n meeslepend theaterspektakel en in staat is gebleken deze oorlog zo dichtbij te brengen. De positieve reacties van het publiek op deze voorstelling en de enthousiaste cast zorgen voor een heel bijzondere sfeer in het gebouw.”