economie

15 dec 2014, 10:10

Open Lab Ebbinge: opmerkelijke bedrijven in opmerkelijke paviljoens houden open huis

Open Lab Ebbinge: opmerkelijke bedrijven in opmerkelijke paviljoens houden open huis

Zondag 21 december organiseren ondernemers van het Open Lab Ebbinge De Open Lab Route.  Een route langs de tijdelijke paviljoens in een sfeervol verlicht Ebbingekwartier. De paviljoens bieden tussen 16.00 en 20.00 uur een veelzijdig en gezellig programma. De avond wordt afgesloten met een spectaculaire lichtshow van het Orbitfest.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Open paviljoens


De Open Lab Route loopt langs vijf tijdelijke paviljoens op het Open Lab Ebbinge.  Ieder paviljoen heeft zijn eigen programma, zo zijn er onder andere muziekoptredens in het Lighthouse Muzieklab, De Chemie en restaurant Oberland. In NP3 | M0Bi is voor de laatste keer de succesvolle tentoonstelling ‘p0rtaal’ te bezoeken. Ook zijn er in de paviljoens gratis warme winterse lekkernijen te verkrijgen.

 

Tegelijkertijd met de Open Lab Route wordt het OrbitFest georganiseerd, een futuristisch winterlichtfestival met een winterse markt, lichtworkshops en om 20.00 uur een multimediale lichtshow.


Open Lab Ebbinge

Op 500 meter van de Grote Markt biedt het Open Lab Ebbinge tot 2016 een binnenstedelijke ruimte die tijdelijk wordt ingevuld met paviljoens, wisselende buitenprogramma’s, horeca, speelweide en stadsstrand.


Meer informatie is te vinden op www.openlabebbinge.nl  en www.orbitfest.com