economie

22 okt 2012, 21:09

Ondernemersvereniging 'Kwaliteit uit Hoogkerk' organiseert vrijdag 2 en zaterdag 3 november knallend feest

Hoogkerk barst op vrijdag 2 en zaterdag 3 november 2012 uit zijn voegen. Met een business- en fashionbeurs, een kinderinstuif, een spectaculaire vuurwerkshow en als uitsmijter het Hoogkerker Muziekspektakel met o.a. de Drentse boerenrockformatie Mooi Wark, het piraten-echtpaar Lucas & Gea en de Groningse tranentrekkers Diep Triest zet ondernemersvereniging 'Kwaliteit uit Hoogkerk' de vliegende start die het afgelopen jaar heeft gemaakt letterlijk en figuurlijk luister bij.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bijna een jaar geleden schoof een aantal ondernemers uit Hoogkerk met elkaar om tafel om de handen ineen te slaan en gezamenlijk de markt te bestormen. Dit met als doel het economische klimaat van het gezellige dorp Hoogkerk en zijn omgeving naar een hoger plan te tillen, alles onder het motto "Samen sterk voor Hoogkerk".


Begin november bestaat de vereniging exact een jaar. In twaalf maanden tijd is 'Kwaliteit uit Hoogkerk' uitgegroeid naar het substantiële ledenaantal van negentien, allen ondernemers die de regio Hoogkerk hoog in het vaandel hebben staan. Om dit heugelijke feit, exact een jaar nadat de vereniging het levenslicht zag tijdens een presentatie op het voetbalveld van VV De Held, te vieren, gaat het dak eraf op 2 en 3 november in een prachtige feesttent bij de Ruskenveenseplas in Hoogkerk.


Het feestweekend begint vrijdagavond 2 november met de Business- & Fashionbeurs 2012. Een van de hoogtepunten van deze gezellige beurs zal de fantastische modeshow worden die is opgezet door diverse ondernemers uit de regio. Op zaterdagmiddag 3 november is er ruim baan voor de kinderen. Met medewerking van de juniorclubs van FC Groningen én GasTerra Flames vormt de feesttent van 14 uur tot 16 uur het decor van een feestelijke kinderinstuif.

Om 18.00 uur volgt er een spectaculaire vuurwerkshow, verzorgd door Vuurwerk Totaal Hoogkerk, waarna om 19 uur het klapstuk van het feestweekend kan losbarsten, het Hoogkerker Muziekspektakel, met vele bekende artiesten als Diep Triest en Lucas & Gea en natuurlijk de absolute uitsmijter,