economie

21 jan 2014, 09:09

Ondernemersplein.nl: nieuwe online dienst ook voor Groninger ondernemers

Ook Groningse ondernemers kunnen voortaan gebruik gaan maken van de diensten van ondernemersplein.nl.

 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het Ondernemersplein.nl is een samenwerkingsverband van het Ministerie van Economische Zaken, de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst, het CBS, de Rijksdienst voor het Wegverkeer, De Vereniging van Nederlandse Gemeenten en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

 

Ondernemers kunnen er terecht voor alle informatie van de (semi)overheid om slagvaardig te kunnen ondernemen en innoveren. Zo wordt het snel en eenvoudig zakendoen met de overheid.

 

“Met de komst van www.ondernemersplein.nl is al die informatie nu voor het eerst op één plek digitaal toegankelijk gemaakt. Ondernemers hoeven nu zelfs hun bedrijf niet meer uit om de juiste informatie te vinden of zaken te doen met de overheid”, aldus minister Kamp.

 

Het Ondernemersplein.nl is een samenwerkingsverband van het Ministerie van Economische Zaken, de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst, het CBS, de Rijksdienst voor het Wegverkeer, De Vereniging van Nederlandse Gemeenten en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Alle informatie van de (semi)overheid op het gebied van ondernemen is toegankelijk op www.ondernemersplein.nl. Gebundelde kennis voor elke fase van het ondernemerschap zoals starten, groeien, vernieuwen en zelfs beëindigen van een bedrijf. Eenduidige en gemakkelijk te ontsluiten  informatie over wetten en regels, duurzaam ondernemen, innovatie en zakendoen op lokaal, regionaal en internationaal niveau. De komende periode sluiten meer overheden aan en wordt het Ondernemersplein.nl doorontwikkeld.

 

 www.ondernemersplein.nl