economie

31 mrt 2017, 10:10

Donderdag bijeenkomst nieuwe 'Academy' voor Groningse ondernemers

Donderdag bijeenkomst nieuwe 'Academy' voor Groningse ondernemers

Ondernemers op het industrieterrein zuid-oost, in Groningen, verenigd in bedrijvenvereniging VBZO, zijn hun eigen ‘Academy’ gestart. Daar worden dan regelmatig leerzame of inspirerende bijeenkomsten georganiseerd over actuele onderwerpen. Zo is er volgende week donderdag 6 april een bijzondere  bijeenkomst, gewijd aan ‘klantbeleving en klanttevredenheid’’. Dat meldt de website voor de VBZO. De bijeenkomst is ook bestemd voor de leden van de andere ondernemersverenigingen VBNO, GCC en Bedrijvenvereniging Groningen West. Er zijn voor de bijeenkomst donderdag nog enkele plaatsen beschikbaar.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoe ervaart een klant uw product of dienst? Hoe kunt u er als ondernemer voor zorgen dat de klant een positieve ervaring heeft en graag bij u terugkomt? Daarover gaat deze bijeenkomst van de VBZO Academy.

 

Topspreker Jos Burgers

 

In het tweede deel van de bijeenkomst is er een presentatie van topspreker Jos Burgers . Jos is een van Nederlands bekendste marketeers, bestsellerauteur en een humoristische spreker. Na afloop is er een gezellige borrel.

 

 

Wat leert u tijdens de workshop?

  • Je krijgt inzicht in het gedrag van de klant op jouw verschillende kanalen voor verkoop en marketing;
  • Je leert van praktijkvoorbeelden, binnen verschillende branches;
  • Je leert de Store Support klantbelevingsmethodiek in te zetten om de emoties van je eigen klant tijdens de ‘klantreis’ in kaart te brengen en hierop bij te sturen.

Locatie


De locatie van deze VBZO Academy is het bijzondere DOT aan de Vrydemalaan 2 in Groningen. Je kunt je auto parkeren in de parkeergarage Boterdiep.

Aanmelding


Het aantal plaatsen voor deze Academy-sessie is beperkt. U kunt u hier op de site aanmelden of door een e-mail te sturen naar info@vbzo.nl.

Deze bijeenkomst is geheel kostenloos.