economie

08 feb 2011, 21:09

Ondernemende studenten strijden in BusinessMatch Finale

BusinessMatch Groningen organiseert woensdag 9 februari 2011 de spannende BusinessMatch Finale, waarin vier ondernemende studenten strijden in Martiniplaza voor de titel beste bedrijfsconcept ten overstaande van studerend en ondernemend Groningen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

BusinessMatch Groningen is een stichting die zich inzet om ondernemerschap onder studenten te stimuleren door middel van het organiseren van competities, workshops en student begeleiding op de Hanzehogeschool Groningen en netwerkbijeenkomsten. Op 9 februari 2011 viert BusinessMatch Groningen tevens haar vijfjarig bestaan tijdens de Finale van de BusinessMatch Competitie in Martiniplaza.

26 Ondernemende studenten hebben zich aangemeld voor de BusinessMatch Competitie. Na 20 weken, een spannende Voorronde en twee Jury rondes is bekend welke vier ondernemende studenten in de Finale staan op woensdag 9 februari. De drie bedrijfsconcepten die in de Finale staan worden gepresenteerd door Anouk Folstar & Olgert Clevering met hun concept Planhet.nu, Bjorn Boes met zijn concept BB Freestyle en Johan Dijk met zijn concept Bike Finder.

Tijdens de Finale neemt Rick van der Kleij, www.rickvanderkleij.nl, de taak van inspirerende dagvoorzitter op zich door goed geïnformeerd te luisteren, betogen helder samen te vatten en kritisch door te vragen. Ook zal Marian van Os, van het College van Bestuur van de Hanzehogeschool Groningen, deze avond een bijdrage leveren in de rol van enthousiaste en ondernemende gastspreker.

BusinessMatch Groningen kijkt samen met u uit naar een spannende Finale waarin studerend Groningen laat zien hoe ondernemend en creatief ze zijn. Als u de Finale op 9 februari 2011 wilt bijwonen, dan kunt u zich aanmelden via www.business-match.org