economie

20 mrt 2018, 10:10

Ondernemende Groningers koken én netwerken

Ondernemende Groningers koken én netwerken

Samen koken is een ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen of om bestaande contacten te intensiveren. Tot die conclusie kwamen gisteravond leden van de Commercieele Club Groningen die deel namen aan een kookworkshop bij het vegetarische afhaal- en bezorgrestaurant Cook-ING aan de Pottebakkersrijge.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De kookworkshop bij Cook-ING was niet alleen een ideale en gezellige manier om nieuwe gerechten te leren koken, maar ook om te netwerken. Tijdens het koken is er namelijk alle gelegenheid om kennis te maken met een van de kook-partners. En ook na afloop aan tafel was er ruimschoots gelegenheid om bij te praten.

 

Cook-Ing is een afhaal- en bezorgrestaurant van Inge Janknegt. Mensen kunnen er biologisch en vegetarisch eten afhalen of bestellen om thuis te laten bezorgen. Maar men kan er dus ook terecht voor het volgen van een workshop.

 

En dat deden de leden van de Commercieele Club Groningen. De Commercieele Club Groningen is een van de oudste zakelijke netwerk-verenigingen van Groningen. De vereniging organiseert zeer uiteenlopende activiteiten voor haar leden, zodat deze in de gelegenheid zijn om hun kennis te vergroten maar vooral ook om nieuwe contacten te leggen om zo hun zakelijk netwerk te vergroten.

 

Veel belangstelling

Overigens was er zó veel belangstelling voor de kook-workshops dat de leden van de Commercieele Club werden verdeeld over drie restaurants: behalve bij Cook-ING ook bij Dennis Cooking Place en bij café 'De Sleutel'.

Inge Janknegt met het menu
Inge Janknegt met het menu