economie

11 jun 2012, 10:10

Ondernemend Eemsmond op beurs Eemsdelta Expo woensdag en donderdag in Eemshaven

De Eemsdelta - het gebied tussen en rond de havens van Delfzijl en de Eemshaven – ontwikkelt zich in hoog tempo tot een belangrijke stuwmotor van de Groninger economie. Woensdag 13 en donderdag 14 juni zijn veel van de ondernemers en ondernemingen aanwezig bij de beurs Eemsdelta Expo, een belangrijke vakbeurs voor ondernemend noord-Groningen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ruim 120 bedrijven hebben zich voor de eerste editie van deze vakbeurs im de Eemshaven aangemeld.


Vanwege de industriële bloei van de gehele Eemsdelta en de dynamiek van de Eemshaven heeft Eemshaven.info het initiatief genomen voor de organisatie van deze beurs. Met ondersteuning van Groningen Seaports en de Samenwerkende Bedrijven Eemsdelta is e.e.a. gerealiseerd.

Congresruimte

De vakbeurs wordt gehouden in een 4000 vierkante meter groot luxe tijdelijk paviljoen dat centraal in de Eemshaven aan de Eemshornweg is opgebouwd. De Eemsdelta Expo is meer dan een vakbeurs.

In het paviljoen wordt een congresruimte ingericht waar dagelijks diverse inlooplezingen worden gehouden. Kennis overdracht is een belangrijk onderdeel van de beurs. De vakbeurs richt zich niet uitsluitend op noordelijke ondernemers.


Standhouders buiten de regio zijn aanwezig en vakgenoten uit andere delen van het land zijn uitgenodigd.


De vakbeurs Eemsdelta Expo is op woensdag 13 en donderdag 14 juni dagelijks geopend van 12.00 tot 20.00 uur. De entree is enkel op uitnodiging. Kaarten zijn gratis te bestellen via

www.eemsdeltaexpo.nl