economie

14 okt 2015, 21:09

NU.nl/Groningen: nieuw platform voor online-marketing en reclame

NU.nl - dat sinds een jaar een eigen katern met Gronings nieuws brengt, dat automatisch onderin de app van NU.nl op mobiele telefoons verschijnt - biedt nu ook de mogelijkheid aan adverteerders om de doelgroep van Groningse lezers te bereiken. Het katern met het Groningse nieuws wordt  dagelijks al door tienduizenden mensen via hun telefoon of tablet bekeken. Daarmee is dit katern een van meeste geraadpleegde on-line nieuws-voorzieningen over Groningen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

NU.nl, het grootste online nieuwsmerk van Nederland, biedt nu ook de mogelijkheid om specifiek in de regio Groningen op dit katern te adverteren.


Voor de nieuwsvoorziening over Groningen werkt NU.nl samen met de GIC. Wie op zijn telefoon zijn locatie deelt met NU.nl, krijgt automatisch een blok met Groningen-nieuws in de app. NU.nl bereikt daarmee wekelijks 59.200 mensen in de regio Groningen, mensen die de ‘ locatietargeting’ dus aan hebben staan in de regio Groningen.Sinds kort bestaat er nu ook de mogelijkheid om op dit Groningen-katern te adverteren, in combinatie met de GIC. Daardoor is er een bijzonder Gronings advertentiemedium ontstaan met een ongekend bereik. Dit biedt adverteerders de kans om hun bedrijf, product of dienst onder de aandacht te brengen van een doelgroep die voor hen relevant is: op de GIC, in de Luncheditie en op NU.nl/Groningen.

 

En bovendien op een financieel haalbare manier. Zowel "branded content" (gesponsorde artikelen) als bannering kunnen Groningse bedrijven helpen met het behalen van hun marketingdoelstelling. Wilt u informatie over de nieuwe mogelijkheden, zoals ‘gesponsorde berichten’? Stuur dan een mail naar Wim Dijkman (info@krijgsheer.nl). Hij informeert u graag over de mogelijkheden.