economie

10 jan 2017, 10:10

NU.nl/Groningen: adverteren op de grootste nieuwssite van Nederland

NU.nl/Groningen: adverteren op de grootste nieuwssite van Nederland

Wilt u in één week honderdduizenden Groningers bereiken met een advertorial op de grootste nieuwssite van Nederland? Dat kan nu voor 750 euro (excl. BTW) met een zogeheten smarticle op het Groningse katern van NU.nl.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Voor dat geld staat de smarticle online van maandag tot en met zondag op één van de topposities op www.nu.nl/groningen en in de mobiele app van NU.nl. Doordat het Groningse katern in de app op de derde positie staat, kun je als adverteerder in een week al profiteren van een enorme doelgroep dankzij meer dan 500.000 impressies.

Foto, logo, link en zelfs filmpje
Smarticles zien eruit als een gewoon nieuwsbericht, maar ze kunnen een commerciële boodschap bevatten. Het is de perfecte manier van adverteren als je de inwoners van Groningen iets te vertellen hebt.

Voordeel is dat je bij een smarticle ook een foto, je logo, een link naar je website en zelfs een filmpje mag plaatsen.

Regionaal adverteren via de grootste nieuwssite van Nederland is nu mogelijk omdat de Groninger Internet Courant een samenwerking heeft met NU.nl. Voor 750 euro plaatsen we daarom niet alleen een week lang een smarticle op NU.nl/Groningen, maar nemen we het bericht ook één dag mee in de Luncheditie van de GIC (12.500 abonnees) en verspreiden we de smarticle via de sociale media (25.000 bereik).

Wees er snel bij!
Wil je voor slechts 750 euro een week lang adverteren in je eigen regio op de grootste nieuwssite van Nederland? Neem dan snel contact op met Wim Dijkman om een plekje te reserveren. Dat kan door te mailen naar info@krijgsheer.nl of te bellen met 06 – 2000 2125.