economie

07 okt 2011, 07:07

NOVO opent Lunchroom bij Jumbo Euroborg

Deze week is NOVO een nieuwe activiteit gestart in samenwerking met Jumbo Euroborg. De NOVO Lunchroom is officieel geopend door o.a. Rob van Dam, presentator van RTV Noord, Jaap van der Pol, bestuursvoorzitter van Novo en Paul Papo en Anrico Maat, directeur/eigenaar van de Maripaan Groep BV, waar Jumbo Euroborg onderdeel van is.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Jumbo Euroborg en NOVO werken sinds enkele jaren samen waarbij dagbesteding voor cliënten het uitgangspunt is.

Een tiental cliënten van NOVO is werkzaam bij Jumbo en zij zijn erg blij met de komst van de Lunchroom. Ook Jumbo is tevreden over de samenwerking.

De Novo lunchroom is op werkdagen geopend van 9.00 – 16.00 uur. Buiten deze tijden is de ruimte gewoon in gebruik als kookstudio.

NOVO
NOVO is op meer dan tachtig locaties actief in de provincies Groningen en Drenthe, waar zij mensen met een beperking begeleiden. Zo kunnen de cliënten zich naar hun eigen mogelijkheden ontplooien en participeren in de samenleving.


Jumbo Euroborg


Jumbo Euroborg is houder van de titel “Beste supermarkt van 2010/2011” en met een vloeroppervlak van 4000 m2 is het de grootste Jumbo winkel van Nederland.  In totaal werken er 250 medewerkers.