economie

06 mrt 2015, 09:09

Noordlease opent Privélease-winkel in centrum Groningen

Donderdag 12 maart opent Noordlease een winkel aan de Vismarkt in Groningen. Het gaat om een uniek concept: het is voor het eerst in Nederland dat een leasebedrijf een winkel opent waar geïnteresseerden terechtkunnen met vragen en voor informatie. Privélease.nl is een onderdeel van Noordlease.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Mensen die meer willen weten over de mogelijkheden van privélease konden eerder alleen terecht in Autoborg te Groningen, waar alle activiteiten van Noordlease samenkomen. In Autoborg staan gastheren en -vrouwen klaar om vragen van geïnteresseerden te beantwoorden met betrekking tot de daar te verkopen ex-lease auto’s en het privélease product. Vanaf donderdag kunnen mensen voor informatie inzake privélease ook binnenlopen in de winkel aan de Vismarkt op nummer 20.

 

In de modern ingerichte winkel staan de meest populaire privélease modellen en diverse computers waarop bezoekers zelf informatie kunnen opzoeken. In de winkel zijn Privélease consulenten aanwezig om vragen te beantwoorden. En natuurlijk kunt u een bestelling plaatsen.

 

In de praktijk blijkt dat mensen nieuwsgierig zijn naar privélease. Deze groep mensen wil Privélease.nl bereiken om ze op een laagdrempelige manier meer over deze voor iedereen aantrekkelijke leasevorm te vertellen.

 

Met Privélease.nl van Noordlease rijdt men al vanaf € 215,- per maand in een nieuwe Seat Mii, Volkswagen up!, Smart Forfour, Peugeot 2008 of in één van de andere populaire modellen. Het vaste bedrag per maand is inclusief btw, all-risk verzekeringen, onderhoud, reparaties, banden, pechhulp, vervangend vervoer en natuurlijk wegenbelasting. Ook hoeft er geen bijtelling betaald te worden. Dus alleen nog maar tanken.

 

Privélease.nl treedt met het openen van een ‘winkel’ in de voetsporen van een aantal automerken. Onder andere in Amsterdam, Parijs, Berlijn en Londen zijn dergelijke winkels te vinden en vanaf donderdag dus ook aan de Vismarkt in Groningen!

 

Noordlease is de grootste leasemaatschappij van Noord-Nederland en al meer dan 30 jaar een begrip. Met een nuchtere kijk en een heldere visie is Noordlease een leasemaatschappij met een missie: autolease beter en leuker maken voor iedereen en daarmee de perfecte oplossingen bieden voor de mobiliteitsuitdagingen van vandaag en morgen.