economie

14 aug 2017, 10:10

Noorderzon schenkt komende jaren Hertog Jan

Noorderzon schenkt komende jaren Hertog Jan

Noorderzon Performing Arts Festival Groningen schenkt de komende jaren bier van Hertog Jan tijdens het festival. Het bier uit Arcen is de komende vier jaar het huisbier van Noorderzon.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Met de bierbrouwer is afgesproken dat er ook meer aandacht komt voor speciaalbier. Zo is tijdens Noorderzon ook het Abdijbier Leffe beschikbaar.

Bas Beverwijk, Manager National Accounts & Events bij AB InBev: “Er is al zoveel moois om van te genieten op Noorderzon, daar zijn wij met een breed assortiment aan kwaliteitsbieren graag een waardevolle aanvulling op.”

Hertog Jan
Hertog Jan staat bekend om de kwaliteit van haar bieren. Naast Hertog Jan Pilsener wordt er een breed scala aan speciaalbieren door de Arcense brouwerij gebrouwen. Hertog Jan won vele (inter)nationale prijzen met haar bieren die door een gepassioneerd team van brouwers worden gebrouwen. 

Over Noorderzon
Noorderzon is de zeldzame en ietwat curieuze combinatie van een internationaal podiumkunstenfestival op het scherpst van de snede en een groot zomerfeest voor zo’n 150.000 bezoekers. Het kloppende hart van het festival is het idyllische Noorderplantsoen, waar gedurende elf dagen een groot, vrij toegankelijk festivaldorp verrijst waar theater, dans, muziek, literatuur en beeldende kunst hand in hand gaan met eten, drinken en ontmoetingen.

Voorstellingen vinden plaats in tenten of op buitenpodia in het Noorderplantsoen en op vele locaties en partnerpodia in de binnenstad van Groningen (Noorderzon DownTown).

Van donderdag 17 tot en met zondag 27 augustus 2017 vindt de 27e editie van het festival plaats.