economie

16 mrt 2016, 10:10

“NOMplus live”: bedrijfsbezoeken als bron van inspiratie, passie en nieuwe kennis

 “NOMplus live”: bedrijfsbezoeken als bron van inspiratie, passie en nieuwe kennis

Inspiratie, nieuwe ideeën en frisse kennis: dat was wat tientallen deelnemers gistermiddag meekregen tijdens een bijzondere sessie onder de naam “NOMplus Live”. Dat is een nieuw initiatief van de NOM dat gistermiddag werd gehouden in het kantoor van het bedrijf Simplicate aan de Laan Corpus Den Hoorn in Groningen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

“NOMplus Live” is de nieuwe naam van een evenement waarbij relaties van de NOM worden uitgenodigd om te luisteren naar een inspirerende sessie van een gastspreker, in combinatie met een kijkje in de keuken van een bedrijf en een netwerk-gelegenheid.

“NOMplus live” is een voortzetting van wat tot voor kort NOM on Tours heette: een combinatie van een bezoek aan een bedrijf waarin de NOM participeert met een inleiding over een specifiek thema.

Simplicate, waar de bijeenkomst dus werd gehouden, is een jong bedrijf dat online software ontwikkelt ten behoeve van CRM, Sales, Project Management & Facturatie vanuit de gebruiker, in plaats vanuit de techniek. Simplicate wil zich onderscheiden door gebruiksvriendelijkheid en design, aldus Peter Hager die Simplacte oprichtte samen met Gerard Loode.

Gun-factor verhoger

Inspiratie kregen de aanwezigen ook volop dankzij een inleiding van Gertien Beijering. Zij betoogde dat bij het zakendoen de “gunfactor” van zeer grote betekenis is. Ze gaf tal van tips over de vraag hoe je die gunfactor voor jezelf kunt verhogen, en ontwikkelde daarvoor eerder al “De Gunfactorverhoger” .

Gertien Beijering is als coach, trainer, spreker en ondernemer al jaren actief op het gebied van communicatie-, loopbaan- en zichtbaarheidsvraagstukken. Als GunfactorVerhoger helpt ze zowel sollicitanten, medewerkers als organisaties en ondernemers bij het verhogen van hun gunfactor waardoor gewenste resultaten sneller worden behaald.

NOM zoekt ondernemers met passie

Na afloop concludeerde Geert Buiter, plaatsvervangend-directeur en investment manager bij de NOM, dat het doel van de bijeenkomst gistermiddag ruimschoots was gehaald, namelijk een inspirerende, mooie middag. ‘Ook voor ons zelf als bedrijf zijn inspiratie en passie van groot belang. Wij zoeken ondernemers met passie. Het is onze passie om die bedrijven een stapje verder te helpen. Daar worden wij dan weer blij van, zeker wanneer we er aan mogen bijdragen dat die bedrijven er na een jaar mooier voorstaan!’.

 

 

 

 

 

Gertien Beijering van De GunfactorVerhoger
Gertien Beijering van De GunfactorVerhoger