economie

28 okt 2011, 10:10

Nominaties welkom voor Ondernemersprijs Oost-Groningen

Alle ondernemers uit het Oldambt zijn vanavond, vrijdag 28 oktober, vanaf 18.00 uur welkom tijdens een bijzondere ondernemersbijeenkomst in Winschoten. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de OOG in samenwerking met de gemeente Oldambt. Tijdens deze bijeenkomst zal aandacht worden besteed aan de Ondernemersprijs Oost Groningen en de gemeentelijke inkoopprocedure.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De bijeenkomst vindt plaats in het Rozenpaviljoen in Winschoten. Inloop vanaf 17.30 uur.
Als eerste onderwerp op de agenda staat de Ondernemersprijs Oost-Groningen die onlangs werd geïntroduceerd. Het initiatief voor deze prijs ligt bij de OOG. Doel van deze prijs is om Oldambtster ondernemers een podium te bieden. Er gebeurt veel in ondernemend Oldambt, veel om trots op te zijn en daar wil de OOG middels deze prijs een podium voor creëren.
Via de website

http://www.ondernemersprijsoostgroningen.nl/contact/

kunnen ondernemers zichzelf aanmelden maar ook ondernemers van wie zij denken dat deze in aanmerking komen voor deze prestigieuze prijs.

Inkoopprocedures


De gemeente zal tijdens de bijeenkomst iets vertellen over haar inkoopprocedures. Dit biedt de ondernemers inzicht in hoe de gemeente werkt en hoe zij daar op in kunnen spelen. Aansluitend is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken. Want behalve dat de gemeente de slogan hanteert: ‘Goud in het verbinden’, doet zij ook daadwerkelijk dat waar de gemeente voor staat, ‘verbinden’.
Ook burgemeester Pieter Smit zal tijdens deze avond verbindend aanwezig zijn.