economie

11 jan 2016, 10:10

Nieuwste Ducati op 21e Motorbeurs Groningen in Martiniplaza

Nieuwste Ducati op 21e Motorbeurs Groningen in Martiniplaza

Martiniplaza staat komend weekend in het teken van de 21ste Noordelijke Motorbeurs. Een van de primeurs vormt de aanwezigheid van een model van de Ducati Multistrada 1200 S Peak Pike.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tijdens deze de beurs presenteren ca. 110 bedrijven en organisaties hun producten en diensten. Naast de vele nieuwe en gebruikte motoren kunt u verder o.a. vinden kleding, rijopleidingen, accessoires, vakanties, verzekeringen, gehoorbescherming en gereedschappen. Daarnaast zijn er diverse organisaties en (overheids) instanties aanwezig zoals de Politie en MAG.

Op 15, 16 en 17 januari is het weer zover, de start van het nieuwe motorseizoen met Dé Noordelijke Motorbeurs in Groningen. Een weekend lang motorplezier verspreid over 10.000 m2!! Dé Noordelijke Motorbeurs heeft dit jaar een heus Techniekplein met workshops, een custom bike show, het professionele raceteam van Rintje Ritsma en spectaculaire demo’s. Allemaal beleving aangevuld met het aanbod uit de motorbranche wat u van de motorbeurs gewend bent. Met o.a. een breed motoraanbod aan nieuwe motoren, occasions, oldtimers, youngtimers, motoren van musea en diverse soorten racemotoren.

Nieuwe modellen

Bij het begin van het nieuwe motorjaar hoort natuurlijk ook de presentatie van de modellen voor het nieuwe jaar, de 2016-modellen. Op de beurs zullen daarom verschillende modellen te zien zijn waaronder de Ducati Multistrada 1200 S Peak Pike, Panigale 959, en de Scrambler 800 Full Throttle. MV Agusta is te zien met de F3 800 RC (Gelimiteerde editie 250 stus) en de Brutale 800. Ook Honda en Suzuki zijn aanwezig met o.a. de African Twin en de GSX – S 1000.