economie

26 mrt 2012, 10:10

Nieuwe zakelijke beurs in Groningen in Martiniplaza: Zakenvloer050

Op 7 juni 2012 vindt in Martiniplaza Groningen de eerst editie van Zakenvloer050 plaats. Wat Zakenvloer050 anders maakt dan andere zakenevenementen, is dat de deelnemer eigenaar wordt van een stukje beursvloer.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Zakenvloer050 is volgens de organisatie daarmee letterlijk “de vloer op om zaken met elkaar te doen”. Doordat er geen dure stand nodig is kan iedere ondernemer meedoen en zo ontstaan andere gesprekken en verfrissende combinaties.

Social media

Zakenvloer050 verbindt persoonlijk contact en de inzet van nieuwe marketingtools en social media toepassingen. U kunt via de website de virtuele vloer zien en als deelnemer zelf bepalen naast wie en waar uw kleed komt te liggen.

Programma


Om 13.00 uur wordt gestart met het netwerken tussen de vloerhouders onderling waarna om 14.30 uur de officiële opening van Zakenvloer050 zal plaatsvinden.

Om 16.00 uur verzorgt Jarno Duursma van de Social Media Club Groningen een korte lezing over de ontwikkelingen op het gebied van Social Media en sluit hij af met de uitreiking van de Zakenvloer Social Media Award 050. Verder is in het programma gezorgd voor muziek en het nodige vermaak. Het programma eindigt om 20.00 uur.