economie

26 jul 2012, 16:04

Nieuwe VVV in Winschoten in Toren d’Olle Witte

Vanaf maandag 30 juli a.s. heeft de gemeente Oldambt weer een VVV-vestiging. In de monumentale toren d’Olle Witte in de Torenstraat, hartje Winschoten, is vanaf die dag de VVV Oldambt geopend voor toeristen en dagrecreanten die Oldambt bezoeken. De VVV Oldambt is onderdeel van de onlangs opgerichte Stichting Marketing Oldambt. Ook de frontoffice van het Bureau UIT in Oldambt wordt ondergebracht in de Winschoter toren. Bij de nieuwe VVV-vestiging zijn twee informatrices werkzaam die worden ondersteund door een pool van vrijwilligers.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Naast een breed assortiment aan toeristische folders, brochures, enz. kan men bij de VVV Oldambt ook terecht voor de vertrouwde VVV geschenkenbon, de podiumkaart, de Nationale dinerbon en de bioscoopbon.

Als directeur/bestuurder van de Stichting Marketing Oldambt (SMO) is onlangs de heer Edwin van der Woude benoemd. Hij gaat leiding geven aan de nieuwe organisatie die vorm en inhoud gaat geven aan de marketing en promotie ten behoeve van toerisme, recreatie, evenementen en festival in de gemeente Oldambt. Van der Woude zal met ingang van 13 augustus aan de slag gaan bij de nieuwe stichting. Vanuit de gemeente Oldambt worden twee medewerkers gedetacheerd bij de St. Marketing Oldambt.


De VVV Oldambt is geopend op maandag van 13.00 tot 17.00 uur. Dinsdag t/m vrijdag tussen 09.30 en 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 -16.00 uur. Buiten openingstijden kan men voor informatie terecht op de website  www.vvvoldambt.nl

De officiële opening van de nieuwe VVV-vestiging zal op donderdag 6 september a.s. om 16.00 uur worden verricht door mevrouw Ricky van den Aker, wethouder Recreatie & Toerisme van Oldambt.