economie

03 aug 2011, 20:08

Nieuwe Uitleenschatten in Der Aa-kerk start 12 augustus

Vrijdag 12 augustus start het derde en laatste deel van de presentatie Nieuwe Uitleenschatten in de Der Aa-kerk in Groningen. In deze presentatie werk van Frode Bolhuis, Annette Born, Karin Brouwer, Eveline van Duyl, Raymond van Es, Joncquil, Doina Kraal, Jessica Muller, Bianca Runge, Baukje Spaltro en Marleen Vogels.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

 . Buiten de wisseling van het werk blijft alles gelijk: al het werk is te leen en/of te koop, toegang gratis. Nieuwe Uitleenschatten wordt dit jaar voor de achtste keer georganiseerd door het Centrum Beeldende Kunst Groningen (CBK Groningen) en SBK Amsterdam en duurt nog tot en met 25 augustus. De presentatie is alle dagen van de week open: dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en maandag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.cbkgroningen.nl.

Traditie
De officiële opening van het derde deel is op zaterdag 13 augustus om 16.00 uur door Marije van der Vall, directeur Media Art Friesland. Iedereen is van harte welkom. Tijdens de opening zijn ook de meeste kunstenaars aanwezig. Het publiek kan met hen kennismaken en met hen in gesprek gaan over zijn/haar werk.

Om de traditie in stand te houden, staat voor de zomer van 2012 de negende editie van Nieuwe Uitleenschatten op de agenda: 20 juli t/m 30 augustus 2012.