economie

03 jul 2012, 09:09

Nieuwe online reiswinkel op groningenairport.nl

Groningen Airport Eelde heeft een nieuwe online reiswinkel . Daarin kunnen consumenten zelf een reis samenstellen of onderdelen van een reis boeken, maar ook kiezen uit een ruim aanbod aan complete pakketreizen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De nieuwe online reiswinkel speelt in op de veranderende markt waarin consumenten in toenemende mate hun vliegreis online boeken en vervolgens zelf hun vakantie willen samenstellen. Naast de traditionele pakketreizen vind je in de shop o.a. stedentrips naar Barcelona en reizen gericht op jongeren. Ook kunnen aantrekkelijke last-minutes en losse hotels en appartementen worden geboekt voor verschillende bestemmingen in Spanje, Griekenland, Portugal en Turkije waarop vanaf Groningen Airport Eelde wordt gevlogen.


TravelNoord officiële online partner van Groningen Airport Eelde
TravelNoord BV is een initiatief van Internoord Reizen Groningen en Reisburo Internoord Leeuwarden. Twee gevestigde namen in de reisbranche die garant staan voor kwaliteit en een goede afhandeling van reisproducten. Het online reisbureau is aangesloten bij de SGR en de ANVR en voldoet aan de richtlijnen die de klant zekerheid bieden.
De nieuwe shop is klantvriendelijk ingericht en klanten kunnen veilig online betalen via onder andere Ideal.

Nieuwtjes en acties
Naast aanbod en informatie over de bestemmingen worden in de online shop ook regelmatig acties en nieuwtjes geplaatst.

www.groningenairport.nl