economie

31 aug 2010, 21:09

Nieuwe ‘leuke’ manier van netwerken geïntroduceerd in Mediacentrale Groningen: “From Party 2 Business”

Zaterdag 2 oktober 2010 wordt in de Mediacentrale in Groningen de 1e editie van “From Party 2 Business” georganiseerd. Het evenement is geschikt voor ondernemers, ondernemende mensen en feestgangers. De organisatoren willen het netwerken laagdrempelig maken en ervoor zorgen dat er door het evenement en het diverse publiek een aantal langdurige zakenrelaties ontstaan waar vervolgens direct of indirect opdrachten en/ of projecten uit ontstaan.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het evenement vindt plaats tussen 20:00 uur en 04:00 uur. Het thema is Salsa/ caribbean en de programmering wordt vervuld door de bands ‘Son Seis’ en ‘Pan Con Timba’, ‘dj Mitch’ en er zal een
Salsa workshop op live muziek gegeven worden door ‘Salsa Juan Carlos’. Van 20:00 tot 22:00 uur krijgen organisaties de gelegenheid om het podium te betreden en het vooraf besproken onderwerp aan de man te brengen dat een link heeft met het ondernemen en netwerken in het algemeen of juist voor omgeving Groningen.

Om ervoor te zorgen dat het aanwezige publiek een beeld heeft van welke bedrijven, ondernemers en branches op het evenement vertegenwoordigd zijn zullen wij werken met gekleurde polsbandjes. Deze bandjes worden bij binnenkomst uitgedeeld aan de bezoekers van het evenement. Bij het online registreren voor het feest kan men aangeven van welk bedrijf ze zijn of welk bedrijf ze vertegenwoordigen. Op basis van deze registratie krijgen wij in beeld wie er allemaal naar het feest komen. De bedrijven worden vervolgens ingedeeld onder door de organisatie vooraf bepaalde branches. Vanuit de organisatie zal er ook gezorgd worden voor contactstimulering. Dit doen wij door de geregistreerde gasten de mogelijkheid te bieden om aan te geven met welke andere bedrijven of branches ze in contact zouden willen komen.

Gedurende het evenement maken we gebruik van de grote middenhal en van Brasserie Bites (van Bos en Bos catering). Hiervoor is bewust gekozen. De middenhal zal ingericht worden voor het feestelijke gedeelte en Brasserie Bites biedt gelegenheid om in de lounge area in een rustige ambiance gesprekken te voeren. Bij goed weer zullen we tevens het terras van Brasserie Bites benutten door het terras te verwarmen.

Dit jaar wordt het concept gelanceerd in Groningen. Uit reacties van bedrijven, ondernemers, netwerkomgevingen en belangenorganisaties is nu al gebleken dat er absoluut vraag is naar een dergelijk netwerkevenement. De intentie is dan ook om het concept in andere provincies neer te zetten in het komende kalenderjaar. Zodat ondernemers in Groningen via het concept in een vertrouwde en laagdrempelige omgeving in aanraking komen met de rest van ondernemend Nederland.

From Party 2 Business
Zaterdag 2 oktober in de Mediacentrale Groningen