economie

17 jul 2017, 17:05

Nieuwe Doppio espressobar op hoek Folkingestraat-Zuiderdiep

Nieuwe Doppio espressobar op hoek Folkingestraat-Zuiderdiep

De succesvolle Groningse espressobarketen Doppio Espresso opent haar tweede vestiging in thuishaven Groningen, op de hoek van de Folkingestraat en het Zuiderdiep. Met de opening van deze nieuwste vestiging komt het totale aantal Doppio’s in Nederland op liefst 33.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Groningse koffieketen is bezig met een enorme opmars. Zo opende het vorige maand nog espressobarren in Delft, Maassluis en aan de Amsterdamse Zuidas. Doppio Espresso is in 2007 in Groningen begonnen en is dankzij een succesvolle franchiseformule en natuurlijk een goed bakje koffie in tien jaar tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler op de koffiemarkt. Niet voor niks won het bedrijf de afgelopen jaren diverse prijzen. Zo won het de AD Koffietest, was het driemaal winnaar van de publieksprijs van de Misset Horeca Koffie Top 100 en ontving het de titels ‘Best Coffee Chain Benelux’ en ‘Best Coffee Chain Western Europe (2014).

De nieuwste espressobar krijgt een plekje op de hoek van het Zuiderdiep en de Folkingestraat. De verbouwing van de nieuwe zaak is momenteel nog in volle gang, maar op 21 juli wordt Doppio Espresso Groningen geopend met een ‘gratis cappuccinodag’.