economie

24 sep 2012, 10:10

Nieuwe busverbinding Groningen-Berlijn

De vervoersbedrijven Fass-Reisen uit Wilhelmshaven en Publicexpress uit Oldenburg slaan de handen ineen. Dankzij het samenwerkingsverband ontstaat een nieuwe verbinding tussen Groningen en Berlijn met slechts één overstap.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Steeds meer Nederlanders reizen voor werk, studie of in hun vrije tijd naar de Duiste hoofdstad. Met deze uiterst voordelige lijnbus springen de twee bedrijven in dit gat in de markt.Drie keer per week gaat de bus, met één overstap te Oldenburg centraal station.
De reistijd is relatief kort, de prijzen zijn zeer voordelig. Een enkele reis Groningen-Berlijn kost €65,-, een retourtje slechts €81,-. Studenten krijgen korting: voor hen kost een enkele reis maar €30,- en een retourticket €60,-.


‚Juist voor onze Nederlandse klanten en de vele internationale studenten die met Publicexpress reizen is deze nieuwe lijn perfect’, aldus een positief gestemde Christoph Marquardt van Publicexpress. Ook Werner Fass is blij met de samenwerking: ‚Ons bedrijf betreedt een nieuwe markt, dat geeft ons de kans onze dienstverlening verder te verbeteren’.