economie

14 apr 2015, 11:11

Nieuwe banen bij Tennis- en Squashcentrum Kardinge

Nieuwe banen bij Tennis- en Squashcentrum Kardinge

Bij de verbouwing van het sportcentrum zijn de drie kunstgrasbanen verdwenen. Dit gaf ruimte voor de nieuwe gravelbanen. De exploitatie van de banen is, net als voor de oude banen, in handen van Tennis- en Squashcentrum Kardinge (TSC Kardinge). 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Dit gaf ruimte voor de nieuwe gravelbanen. De exploitatie van de banen is, net als voor de oude banen, in handen van Tennis- en Squashcentrum Kardinge (TSC Kardinge). Er kan getennist worden in een mooie omgeving met een goede bereikbaarheid.

 

Sportcentrum Kardinge is met meer dan een half miljoen bezoekers per jaar het grootste multifunctionele sportcentrum van Noord-Nederland. De tennisbanen van TSC Kardinge hebben een plek gekregen aan de voorkant van het gebouw. In het Sportcentrum kunnen bezoekers gebruikmaken van de kleedruimten. Ook is horeca aanwezig.

 

Op de nieuwe banen geven tennisleraren van tennisschool Smashing les aan recreanten en prestatieve spelers. De banen zijn verder beschikbaar voor losse verhuur. Abonnementen en het volgen van clinics behoren tevens tot de mogelijkheden.

 

Het Sportcentrum is door de centrale ligging gemakkelijk te bereiken vanuit de stad en de regio. Er is volop parkeergelegenheid en het openbaar vervoer heeft een voortreffelijke aansluiting met het centrum. 

 

Officiële opening en ingebruikneming van de tennisbanen is op 11 mei in de middag, nadere tijd en programma wordt nog bekend gemaakt.