economie

20 sep 2018, 09:09

Netwerkclub JCC zoekt ambitieuze young professionals

Netwerkclub JCC zoekt ambitieuze young professionals

De Jongeren Commerciële Club Groningen (JCC) is op zoek naar jonge, enthousiaste en ambitieuze noorderlingen. De netwerkclub organiseert op maandag 24 september weer een informele kennismakingsborrel in het Heerenhuis voor young professionals (tot 38 jaar) die hun netwerk willen verbreden.  

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tijdens de borrel, die om 20.00 uur begint, kun je kennis maken met de JCC en het verenigingsprogramma. Denk hierbij bijvoorbeeld aan interessante lezingen, innovatieve bedrijfsbezoeken, actieve sportactiviteiten, een groots gala, een rally en gezellige netwerkborrels. De JCC is gelieerd aan de Commercieele Club Groningen. 

Onder de leden van de JCC zijn ondernemers, advocaten, communicatiemedewerkers, ICT'ers, accountmanagers en ga zo maar door. Allemaal zijn ze hoger opgeleid en werken of wonen in Groningen. De vereniging is een plek waar ze kunnen netwerken en waar de leden hun kennis delen. Via de JCC kom je daarnaast ook in contact met het bedrijfsleven en (semi)-overheden. 

Ben je tussen de 24 en 38 jaar, heb je een HBO- of universitaire opleiding afgerond en wil je kijken of de JCC bij jou past? Kijk hier voor meer informatie op de site van de JCCen meld je dan aan voor deze kennismakingsborrel via NLD@jcc-groningen.nl