economie

04 mei 2016, 10:10

Nacht van de mode dit jaar grootser dan ooit; Groningse ondernemers gezocht

Nacht van de mode dit jaar grootser dan ooit; Groningse ondernemers gezocht

De organisatie voor de tweede editie van de Nacht van de Mode is al weer vol aan de gang!  Dit jaar wordt er weer groots uitgepakt en hoe mooi zou het zijn als alle mode gerelateerde ondernemingen van de binnenstad meedoen, zodat er nog meer reuring ontstaat en de Nacht van de Mode uitgroeit tot één van de belangrijkste mode-evenementen van Noord-Nederland, zo meldt Iris de Vries namens de Organisatie Nacht van de Mode.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

In alle deelnemende winkels worden door ondernemers activiteiten georganiseerd om de bezoeker welkom te heten, er zijn onder andere diverse stijlpunten in de binnenstad, een blogger, closet sale en een grote afsluitende modeshow als de winkels zijn gesloten. Daarnaast wordt er een verkiezing georganiseerd voor de Best Geklede Groninger (categorie man/vrouw/kind). De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het evenement. De Nacht van de Mode wordt in stijl afgesloten met diverse afterparties in de nacht van zaterdag op zondag en onder andere een vintagemarkt op de zondag.

 

Op zaterdag 24 september viert de binnenstad van 12:00 – 00:00 uur de tweede editie van de Nacht van de Mode, één dag en één nacht waarbij mode op nummer één staat.  Ben je ondernemer van een kleding, schoenen, beauty of accessoirezaak meld je dan aan zodat we er gezamenlijk één groot modefestijn van kunnen maken.


Voor meer informatie over de Nacht van de Mode en het aanmeldingstraject klik hier.

 

Dit evenement  is een initiatief van Groningen City Club, Gemeente Groningen en Marketing Groningen.