economie

11 aug 2014, 09:09

Mogelijk record aantal deelnemers KEI week Groningen

Mogelijk record aantal deelnemers KEI week Groningen

Vanmiddag wordt bekend of de KEI-week, die vandaag van start gaat, een nieuw deelnemersrecord zal behalen. Tot en met vandaag kunnen aankomende studenten zich er namelijk voor inschrijven. De verwachting is dat er een record aantal deelnemers zal komen. Vorig jaar waren het er 5071.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Volgens de organisatie is de introductieweek dit jaar anders is dan andere jaren. ‘Het informatieve gedeelte een stuk uitgebreid ten opzichte van voorgaande jaren’, aldus Max Dannenburg, voorzitter van het KEI-bestuur. ‘Wij proberen, zoals altijd, mee te gaan met de tendens van het studentenleven. Mede door de recente bepalingen vanuit Den Haag is het studentenleven veranderd ten opzichte van pakweg tien jaar geleden.

 

Hierdoor zijn onderdelen gericht op studie en carrière een stuk toegenomen in populariteit. Ons evenement ‘KEI to your Future’, dat op dinsdag 12 augustus plaatsvindt, behandelt deze thema’s aan de hand van verschillende workshops, sprekers en de aanwezigheid van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen. We proberen de KEI-lopers natuurlijk niet in één dag klaar te stomen voor de banenmarkt, maar willen op deze manier laten zien dat dit soort activiteiten er ook zijn in het studentenleven.’