economie

29 jul 2013, 10:10

Mode in Groningen krijgt impuls van jonge onderneemster Marlou Volkerink (26)

Vrijdagavond vond de eerste Follow Fashion Night Out plaats in Groningen. FollowFashion.nl is een online modeplatform uit Groningen met dagelijks fashion inspiratie en een eigen webshop. Tijdens het event op het kantoor in Groningen konden fashion liefhebbers uit het Noorden de collectie met korting shoppen. Het was – volgens de organisatie - een geslaagde avond.

Follow Fashion is in 2011 opgericht door Marlou Volkerink (26). "Bijna alle fashion events zijn in Amsterdam en ik vond het tijd voor een evenement voor modeliefhebbers  uit het Noorden. Het was een super succes en zeker voor herhaling vatbaar!"

 


Wat begon als platform voor fashion bloggers is uitgegroeid tot een complete website met inspirerende artikelen over de laatste fashion trends en outfits van diverse bloggers. In oktober 2012 besloot Marlou om zelf ook fashion items te gaan verkopen en ze breidde de site uit met een webshop. Niet lang daarna ontving de onderneemster een Social Media Award voor de sterke social media strategie van het bedrijf.


Tijdens de avond werden leuke prijzen verloot en de fashionista's gingen met een goedgevulde goodiebag naar huis. Volkerink is van plan om van de Follow Fashion Night een terugkerend evenement te maken. "De webshop heeft klanten uit heel Nederland maar ik vond het super leuk om de collectie aan de Noordelijke klanten live te laten zien."

Het evenement in Groningen was een groot succes en mogelijk komt er later dit jaar ook nog een landelijk evenement voor modeliefhebbers uit heel Nederland.
 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: