economie

10 jun 2014, 20:08

MKB Noord - Ondernemersavond in Groningen gewijd aan : Durf te Dromen. Durf te Groeien.

In het Congrescentrrum Hanze Plaza aan de Protonstraat 16 in Groningen begint woensdagavond 2 juli een ondernemersavond gewijd aan het thema: Durf te Dromen. Durf te Groeien. Organisator is MKB Noord.

 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Met de zomer voor de deur is het weer tijd voor een nieuwe MKB Ondernemersavond. Na de bijeenkomst in maart hebben heeft MKB Noord ook dit keer een bijzondere spreker op het programma staan. Ronnie Overgoor; dagvoorzitter, presentator, spreker en mediaondernemer. Bekend van tv in binnen- en buitenland en schrijver van het boek "Ondernemerslessen van een internetcowboy".

 

 

De MKB Ondernemersavond, die gepland staat op woensdagavond 2 juli 2014, staat volledig in het teken van:

Durf te Dromen. Durf te Groeien. Durf te Zijn ..... Durf te Ondernemen!

 

'Als ondernemer staat u deze avond centraal. U heeft een grote rol in uw eigen succes, in uw persoonlijke groei en u bepaalt zelf of u uw dromen durft waar te maken. Uiteraard speelt ook de economie een belangrijke rol en daarom hebben wij een expert van het ING Economisch Bureau die u vertelt welke kansen en mogelijkheden er zijn in de huidige economie.', aldus MKB Noord.

 

De organisatie is er in geslaagd enkele lokale ondernemers te betrekken bij de avond. Gastvrouw van de avond is Neeltje van den Brand, van het bedrijf ToNeeltje.

 

Stylist van het Noorden en expert op het gebied van uiterlijke presentatie, Tineke Huizenga, vertelt u wat het belang is van een goede eerste indruk. En ook dit keer de elevator pitch én de digitale marktplaats, zodat men optimaal kan netwerken met collega ondernemers.