economie

14 feb 2014, 09:09

Met GIC-korting naar ‘BusinessWise’ van MartiniPlaza: lezing Coen Verbraak en netwerklunch

Met GIC-korting naar  ‘BusinessWise’ van MartiniPlaza: lezing Coen Verbraak en netwerklunch

Martiniplaza start in februari opnieuw de succesvolle serie interessante lezingen: ‘Business Wise’. Voor ondernemend Groningen een ideale mogelijkheid om actuele kennis op te doen. Bovendien is het een bijzondere netwerkmogelijkheid en kan men er contacten met andere Groningse ondernemers opdoen of versterken.  Voor lezers van de GIC is er een aantrekkelijke korting op de lezing en de netwerklunch.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Op 20 februari as. geeft Zilveren Nipkowschijfwinnaar Coen Verbraak college bij het kennis- en ontmoetingsconcept ‘BusinessWise’ van MartiniPlaza.

 


Volgens Verbraak denkt de antwoorder in een gesprek doorgaans dat hij in control is, terwijl in werkelijkheid de vrager de richting van het gesprek bepaalt. Uiteraard mits hij of zij de kunst van het vragen stellen beheerst. Een juiste vraag op een juist moment is een van de krachtigste middelen in welk gesprek dan ook. Een beoordelingsgesprek, sollicitatiegesprek, verkoopgesprek of een gesprek aan de onderhandelingstafel? Mensen die geraffineerd spelen met vragen, sturen hun gesprekspartner zonder dat die het zelf in de gaten heeft. Vragen stellen staat gelijk aan het communiceren met het onbewuste. Coen Verbraak deelt deze ervaringen en doceert de kunst van het vragen stellen.
 


Drs. Coen Verbraak is alumnus van de RUG en studeerde geschiedenis in Groningen van 1986-1993. Naast auteur van enkele boeken, schreef hij tientallen interviews voor zowel Het Parool, NRC als de Volkskrant. Daarnaast is hij een befaamd en bekroond documentairemaker. Hij maakte documentaires over o.a. Freek de Jonge en Theo van Gogh. Grote bekendheid kreeg hij met zijn interviewseries ‘Kijken in de Ziel’ waarvoor hij in 2010 de Zilveren Nipkowschijf kreeg. Voor het interview met Rijkman Groenink kreeg hij onlangs de Sonja Barend Award.
 


De inloop van het programma start om 11.30 en duur inlclusief netwerklunch tot 14.00 uur. Tickets zijn ‘all inclusive’. Lezers van GIC.nl  ontvangen 10 euro korting (en betalen daarmee 25 euro excl. btw en 2,50 euro ticketkosten). Kies tijdens de bestelprocedure voor ‘met kortingscode’ en vul daar de code cv2002 in. Meer info en tickets via  http://businesswise050.nl/college-q1-2014/