economie

05 okt 2019, 12:12

Meer vluchten van Groningen Airport Eelde naar Brits kanaaleiland Guernsey

Meer vluchten van Groningen Airport Eelde naar Brits kanaaleiland Guernsey

Een nieuwe luchtverbinding van Groningen Airport Eelde op het Britse kanaaleiland Guernsey is zo succesvol dat de organisator heeft besloten het aantal vluchten op dit eiland te verdubbelen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het gaat om reisorganisatie Sunair Vakanties dat komend voorjaar, in 2020, het aantal vluchten van Groningen Airport Eelde naar Kanaaleiland Guernsey verdubbelt. Vanaf zondag 26 april t/m 16 augustus vliegt de touroperator wekelijks en non-stop van Groningen naar Guernsey.

 

 ‘’Onze try-out van afgelopen seizoen met 8 rotaties, was een geweldig succes. Mede omdat de Noordelijke reisbureaus ons initiatie omarmt hebben’’, aldus Marc van Amsterdam, directeur Sunair Vakanties. De serie was vorig seizoen binnen anderhalve maand volledig volgeboekt.

 

Daarom heeft Sunair Vakanties besloten om de serie volgend jaar uit te breiden met nog acht rotaties, inclusief het hoogseizoen in juli en augustus.

 

Jonas van Dorp, Groningen Airport Eelde: ‘Wij zijn blij dat Sunair Vakanties deze bestemming dit jaar succesvol heeft kunnen lanceren. Het geeft tevens een signaal dat de Noorderlingen enthousiast zijn over nieuwe bestemmingen vanaf onze regionale luchthaven’’.