economie

31 aug 2017, 10:10

Meer opdrachten dankzij Ikonderneemhet.nl

Twee grote opdrachten en aandacht op het NOS-journaal. Dat heeft ondernemer Hessel de Jong te danken aan het zakenplatform ‘Ikonderneemhet.nl’. Volgens De Jong is Ikonderneemhet.nl eigenlijk een soort van digitaal bedrijfsverzamelgebouw, waar je andere ondernemers kunt treffen en zaken kunt doen.

 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Jong schreef zich met zijn bedrijf Trics Media in en vrijwel meteen werd hij benaderd door een Groningse basisschool voor het maken van een website voor een nieuwe app: Space Time. “De school had een hartstikke leuk idee, en ik mocht helpen om het uit te werken”, aldus de ondernemer.

Space Time is een app om berichten naar de toekomst te sturen of naar een bepaalde locatie. De app bleek een succes en trok zelfs media-aandacht van het NOS-journaal.

Tweede opdracht
Inmiddels heeft hij via Ikonderneemhet.nl ook al een potentiële tweede opdracht gekregen. “Heel gáaf! Ik ben blij dat ik me heb ingeschreven. Ikonderneemhet.nl is nog maar recent gelanceerd, dus wie weet wat het me straks nog meer oplevert!”, aldus De Jong.

Het zakenplatform heeft een regionale en laagdrempelige insteek en daardoor komen de ondernemers makkelijk met elkaar in contact. Er zijn uiteenlopende bedrijven en ondernemers gevestigd waar je heel makkelijk even digitaal kunt aankloppen en zaken kunt bespreken. En je kunt elkaar ook makkelijk in het echt ontmoeten. Voor ondernemers zijn er relevante activiteiten en diensten zoals workshops.

Verbinding met lokale economie
Doel van ‘ikonderneemhet.nl’ is ondernemers met ambitie online te helpen hun bedrijf te laten groeien en dit meer te verbinden aan de netwerken in de lokale economie. Daarom zijn er naast opdrachten ook ondernemersverenigingen, gemeenten en andere organisaties die het ondernemerschap willen bevorderen.

Kopje koffie
ikonderneemhet.nl’ werkt zeer efficiënt omdat men veel gerichter contacten in de eigen regio kan leggen: je weet precies met wie je ook écht dat kopje koffie wilt drinken.