economie

04 mrt 2014, 21:09

Martiniplaza verwacht veel van samenwerking met Friese WTC Expo uit Leeuwarden

Martiniplaza verwacht veel van samenwerking met Friese WTC Expo uit Leeuwarden

Ja: Groningers en Leeuwarders kunnen wel samenwerken! Dat wil althans Martiniplaza laten zien, dat een bijzondere samenwerking aangaat met WTC Expo uit Leeuwarden. Zo wil Martiniplaza de formule van de Lifestylebeurs vrouw, die in Leeuwarden zeer succesvol was, overnemen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het WTC Expo te Leeuwarden en MartiniPlaza te Groningen hebben een samenwerkings-overeenkomst getekend. Als gevolg hiervan wordt van 24 tot en met 26 oktober 2014 de lifestylebeurs Vrouw in MartiniPlaza georganiseerd.

 

 

In de sterk onder druk staande beurzenmarkt is deze samenwerking van groot belang voor Noord Nederland. De samenwerking behelst vooralsnog de opzet en organisatie van de zeer succesvolle lifestylebeurs Vrouw. Deze beurs is al 6 jaar een productie van WTC Expo en heeft het afgelopen jaar meer dan 23.000 bezoekers in 3 dagen tijd getrokken.

 

 

Beide partijen hebben er alle vertrouwen in dat door de samenwerking de komende jaren beider beursportefeuilles succesvol kunnen worden uitgebouwd en een positieve bijdrage gaan leveren aan de noordelijke economische ontwikkeling in deze branche.

 

 

WTC Expo en MartiniPlaza blijven met elkaar in overleg om de mogelijkheden van verdere samenwerking in de toekomst te onderzoeken. Met deze samenwerkingsovereenkomst is daarvoor de eerste stap gezet.