economie

08 dec 2015, 20:08

Martiniplaza krijgt grootste indoor food festival van het Noorden: Culinaire Verleiding

Martiniplaza krijgt grootste indoor food festival van het Noorden: Culinaire Verleiding

Op 27 en 28 februari 2016 vindt het grootste indoor food festival van het Noorden plaats, een culinair festival voor foodies, lekkerbekken en hobby koks. Wie wel eens in de foodhallen in Amsterdam  is geweest of de Markthal in Rotterdam, kent de smaakvolle beleving van een indoor food festival.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Veel lekker eten, bijzondere kraampjes en de volle terrasjes. Bij het binnenkomen, loopt het water je al in de mond en is het moeilijk keuzes te maken.

 

De Martiniplaza transformeert het weekend van 27 en 28 februari voor een keer naar een heuse food hal. Met een gevarieerd aanbod van foodtrucks, eetkraampjes en pop-up restaurantjes, bieden we een keur aan lekker eten en drinken.

 

Naast al het lekkers is er een ook groot en gevarieerd aanbod van sidekicks; zo zijn er verschillende gratis workshops & mastercases, wijn en bier proeverijen, een streek markt, pop-up winkels en een vintage markt. Verder is er vermaak voor de kleintjes op de speelplaats; een springkussen, knutselen, kleuren en drie keer per dag een workshop cup-cakejes maken.

 

Noteer de datum alvast in je agenda; 27 en 28 februari 2016, food festival de Culinaire Verleiding , Martiniplaza te Groningen.

 

 

Link naar het evenement op Facebook: https://www.facebook.com/events/399706366885673/