economie

23 mrt 2012, 09:09

Martiniplaza Groningen komend weekend volledig in teken van de Golf-sport

In Groningen en de rest van het Noorden zijn steeds meer mensen die de golfsport beoefenen. Zij staan langzamerhand te trappelen om weer naar de ‘greens’ te gaan, want het golf-seizoen breekt aan. Speciaal voor deze groeiende groep liefhebbers is er komend weekend in Martiniplaza de beurs Golf & Life Style.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De vierde editie van Golf & Lifestyle de Beurs aanstaand weekend, 24 en 25 maart wordt een feest der herkenning met de vertrouwde ingrediënten die bezoekers gewend zijn, maar biedt daarnaast ook een groot aantal nieuwe aspecten.


Zo neemt Kristian Esser u mee in zijn beleving van de golftoekomst. Over twintig jaar een zelfdenkende golfbal wegslaan? Esser zal u hiervan overtuigen in zijn inspirerende presentatie.

Op de Beurs kunt u met de club in de hand bijdragen aan de vervulling van een volgende wens. Voor een klein bedrag kunt u een bal proberen te putten, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat.

Jody Berghuis zal dit jaar op de zaterdag van Golf en Lifestyle de beurs een spetterend optreden geven. Jody is bekend geworden met ‘The Voice of Holland’ hierna heeft zij met nog een aantal talentenjachten meegedaan.
 

Het volledige programma van aankomend weekend is op de website  www.golfenlifestyle.nl te vinden.