economie

17 nov 2017, 09:09

Maandag ledenvergadering Groningen City Club (GCC) in Pathé Bioscoop

Maandag ledenvergadering Groningen City Club (GCC) in Pathé Bioscoop

De Groningen City Club, de grootste bedrijvenvereniging van Groningen, houdt maandagavond haar algemene ledenvergadering. Deze keer in een van de zalen van de Pathé bioscoop aan het Gedempte Zuiderdiep. Alle leden, maar ook belangstellenden, zijn van harte welkom vanaf ’s avonds half zeven.  Wat staat er op de agenda?

 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Op de agenda staan behalve een ontvangst, een gezamenlijke maaltijd en een programma met entertainment, ook het geven van informatie over de Retailagenda.

Retailagenda

 

Maandag 20 november tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Groningen City Club zal Mischa de Gier de Groninger Retailagenda presenteren in Pathé. De Groningen City Club is de afgelopen maanden samen met De Gier Advisering en Broekhuis Rijs en West, namelijk druk bezig geweest om het document De Groninger Retail Agenda te concretiseren en uitvoerbaar te maken.

Nu is dan het moment gekomen waarop de Groninger Retailagenda en met name het onderdeel binnenstad aan het grote publiek kan worden gepresenteerd.

Het stad-brede deel van de Retail Agenda zal worden gepresenteerd gezamenlijk met alle andere partners in de stad. 

 

De Groninger Retailagenda, wat is dat ook al weer?

 

De Groninger Retailagenda is de aanpak van de bedrijvenverenigingen in de stad om de retail in Groningen sterk, vitaal, aantrekkelijk en toekomstbestendig te maken. Een agenda die op diverse thema’s een koers aangeeft, maar vooral oproept om de mouwen op te stropen in concrete actie en projecten.

 

De Groninger Retail Agenda is daarmee de leidraad waarmee de GCC samen met de gemeente Groningen, het Fonds en andere partners wil werken aan de toekomst van de winkelstad Groningen, niet voor niets de Koophoofdstad van het Noorden.

 

Deze ALV is in principe voor iedereen toegankelijk. Wilt u deze bijwonen dan graag aanmelden bij info@groningencityclub.nl.