economie

05 okt 2017, 09:09

Leden Commercieele Club Groningen naar Assen

Leden Commercieele Club Groningen naar Assen

De Commercieele Club Groningen wil de contacten met ondernemers in de andere noordelijke provincies versterken en het netwerk van haar leden daarmee vergroten. Mede om die reden is er maandag 16 oktober een gezamenlijke leden-bijeenkomst met partner-verenigingen uit Drenthe en Friesland in Assen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De gezamenlijke bijeenkomst is ’s middags vanaf kwart over vijf in de Nieuwe Kolk aan de Weierstraat in Assen. Behalve leden van de Commercieele Club Groningen worden er ook leden van de netwerkclubs het Commercieel Centrum Assen (CCA) en Friese Zaken verwacht.

 

'De bijeenkomst in Assen past in een oudere traditie om in het Noorden af en toe een gezamenlijke bijeenkomst te organiseren. Die traditie willen we in ere herstellen. Daarom was er twee jaar geleden al een bijeenkomst in Drachten, over het thema 'duurzaamheid'.'

 

'De bijeenkomst in Assen op 16 oktober is gewijd aan het thema 'Leiderschap'. En over twee jaar hopen we de bijeenkomst in Groningen te organiseren, over een thema dat op dat moment actueel is', zo vertelt Harm Post, voorzitter Commercieele Club Groningen.

 

De bijeenkomst is uitsluitend voor leden van de Commercieele Club Groningen. Zij kunnen zich voor de bijeenkomst aanmelden via deze link

Meer informatie over de Commercieele Club Groningen: https://www.commercieeleclubgroningen.nl/

 

(Foto: Commercieele Club).