economie

27 jul 2019, 12:12

Lange rij meiden in Folkingestraat Groningen in rij voor opening MyJewellery

Lange rij meiden in Folkingestraat Groningen in rij voor opening MyJewellery

Het was ongekend druk zaterdagmorgen in de Folkingestraat. Vlak voor de opening van My Jewellery, een trendy winkel gespecialiseerd in sieraden, had zich al een lange rij gevormd, ondanks de hitte

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het is de elfde vestiging van deze winkel in Nederland, van de 30-jarige vrouwelijke ondernemer Sharon Hilgers die al op haar dertiende begon met de verkoop van zelfgemaakte sieraden. Maar behalve voor sieraden kan met er ook terecht voor kleding.

 

De boutiques van My Jewellery, waarvan de eerste vestiging zeven jaar geleden werd geopend, bevinden zich door heel Nederland.

 

Sharon

 

Als 13-jarige organiseerde Sharon Hilgers al workshops ‘sieraden maken’ voor kinderfeestjes en vrijgezellenparty’s, vanuit haar atelier in Wijchen. Ze bewaarde de mailadressen van de deelnemers en stuurde hen pdf’jes met foto’s van nieuwe creaties, met de prijzen en bestelnummers erbij. Via de mail kreeg ze vervolgens haar eerste bestellingen binnen.

 

Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een sterk merk met een landelijke dekking.

 

Sieraden vormen de basis van het bedrijf, maar My Jewellery staat inmiddels ook voor kleding, schoenen, accessoires, cadeauartikelen, een eigen parfum en geurkaarsen.

 

Bijna vier jaar geleden opende My Jewellery haar eerste boutique in Den Bosch. Meiden vanuit het hele land kwamen hierheen om de nieuwste My Jewellery-items te shoppen. Door dit grote succes werden er steeds meer winkels geopend door heel Nederland, waaronder in Amsterdam, Utrecht en Maastricht.

 

(Foto boven: Grace Bregman, Groningen City Club).