economie

20 sep 2018, 14:02

Kickboxer Rico Verhoeven trapt Promotiedagen open

Kickboxer Rico Verhoeven trapt Promotiedagen open

Nadat eerst Max Verstappen naar Groningen kwam, komt begin november opnieuw een bekende Nederlandse sportman onze kant op: Rico Verhoeven, de  ‘King of KickBoxing’.
 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Verhoeven verricht op 6 november de opening van de Promotiedagen.

 

Het is in elk geval een zeer originele opening van het grootste ondernemersevent van het Noorden. Zijn komst staat symbool voor de strijdlust en vechtlust die ondernemers noidig hebben: Als geen ander weet Rico namelijk hoe je moet knokken om je ambities te realiseren. 

 

Rico begon op 7 jarige leeftijd met de beoefening van zijn sport en bleek al snel een natuurtalent. Hij maakte op zijn 16e zijn debuut in de ring en vocht sindsdien tegen ’s wereld grootste vechters. In 2013 werd Rico Verhoeven voor het eerst GLORY Heavyweight World Champion Kickboxing en stond die titel sindsdien niet meer af. 

 

Tijdens de opening van de Promotiedagen vertelt Rico aan de hand van een beeldende presentatie hoe zijn carrière is verlopen en wat zijn filosofie en invulling van het beroep van topsporter inhoudt. Zijn drive, strategie, de mentale aspecten van de sport, maar ook de balans tussen zijn sportieve en commerciële activiteiten komen aan bod.