economie

03 sep 2015, 09:09

Kantoorruimte voor jonge ondernemers en start-ups bij Cube050 op Zernike Business Campus

 Kantoorruimte voor jonge ondernemers en start-ups bij Cube050 op Zernike Business Campus

Studenten die plannen hebben gesmeed om een eigen bedrijf te starten en nu op zoek zijn naar kantoorruimte, kunnen mogelijk heel goed terecht op de Zernike Business Campus.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De organisatie Cube050 heeft daar namelijk kantoorruimte beschikbaar. Cube050 is het 'thuis' van startups en heeft een groot netwerk en begeleiding ‘op maat’.

 

Deze organisatie heeft tot doel om studenten te helpen die een eigen bedrijf willen starten. Dat doet Cube050 niet alleen door specialistische adviezen en begeleiding, maar ook door kantoorruimte te verhuren, waarbij de huurders elkaar onderling kunnen inspireren.

 

 

Cube050 (Creating & Upgrading Business and Entrepreneurship) is de “incubator en accelerator” in de stad Groningen, die student- en alumniondernemers van de Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen en kennisintensieve ondernemers in de regio ondersteunt.

De instelling verhuurt kantoorruimten en werkplekken in een sfeervol, representatief en goed bereikbaar pand, en biedt hulp en ondersteuning aan jonge starters met ambitie. Bij Cube050 kan men ondernemen tussen andere ondernemers.

Door de samenwerking van de drie bloedgroepen bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen, biedt Cube050 aldus een breed pakket aan onderwijs en ondersteuning op het gebied van ondernemerschap.

 

 

Meer informatie:

 

www.cube050.nl.