economie

19 mei 2014, 15:03

Kantoorcomplex Zernikepark getransformeerd tot Het Nieuwe Kantoor

Kantoorcomplex Zernikepark getransformeerd tot Het Nieuwe Kantoor

Het kantoorcomplex van circa 3.500 m2 aan het Zernikepark 12 in Groningen is getransformeerd tot een HNK vestiging. HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor. Met dit concept richt NSI zich, als gebouweigenaar, op de groeiende behoefte aan full service en flexibele concepten in de kantorenmarkt.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

In navolging op de succesvolle locaties in onder meer Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Hoofddorp, heeft NSI ook een HNK vestiging in Groningen gerealiseerd. HNK Groningen is strategisch gelegen in de regio Noord Nederland, centraal op het Zernike Science Park Groningen, nabij kennisinstituten en onderwijsclusters als Hanzehogeschool en de Rijksuniversiteit Groningen.

 

Kenmerkend binnen het HNK concept is het ‘sociale hart’; deze centrale ruimte op de begane grond is ingericht als ontmoetingsplek met ruim 40 (net)werkplekken, verschillende zitjes en lange werktafels. Tevens bevinden zich hier de vergaderfaciliteiten. De volledig ingerichte kantoorruimtes en de traditionele kantoorruimtes bevinden zich op de eerste en twee etage.

 

HNK is de ultieme (net)werklokatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Het concept sluit prima aan bij de wens van ondernemingen die efficiënt willen huren en werken. De huurder huurt precies het metrage en de diensten die hij nodig heeft, voor de duur die bij zijn bedrijfsplan past.