economie

12 jun 2012, 18:06

Kandidaten gezocht voor titel: Zakenvrouw van het Noorden 2012

In oktober van dit jaar zal bekend worden wie de Zakenvrouw van het Noorden van het jaar 2012 wordt. Dat gebeurt tijdens de manifestatie ‘Women in Business’. Kent u vrouwen waarvan u denkt dat zij voor die titel, die vorig jaar werd gewonnen door de Groningse architecte Suzan Wierenga, in aanmerking komen, dan kunt u haar daarvoor kandideren.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De onderscheiding Zakenvrouw van het Noorden is bedoeld als waardering voor een krachtige vrouw die zich heeft bewezen in het Noordelijke bedrijfsleven en die volgens de jury als voorbeeld kan fungeren voor andere vrouwen die succes in het bedrijfsleven nastreven.


Women in Business vindt plaats op dinsdag 16 oktober 2012 in Martiniplaza.


De Zakenvrouw van het Noorden 2012 is een succesvolle zakenvrouw en actief binnen het bedrijfsleven van Groningen, Friesland of Drenthe. Zij vervult een voorbeeldfunctie in haar dagelijkse werk.

De potentiële winnares is een vrouw met lef, zij inspireert anderen omdat zij grenzen verlegt en risico’s neemt.


Kent u of bent u de Zakenvrouw van het Noorden 2012?
 

Ga dan nu naar  www.wibevents.nl en meld haar aan!


Alle inschrijvingen worden door een deskundig jurypanel beoordeeld. Komt de kandidaat een ronde verder, dan vinden gesprekken plaats met de eindjury gevolgd door een bedrijfsbezoek. Alle kandidaten worden beoordeeld op ondernemerschap, strategisch inzicht, persoonlijkheid en marktgerichtheid.


De uitreiking van de verkiezing vindt plaats op het jaarlijkse evenement; Women in Business (WIB) in Martiniplaza te Groningen. Women in Business is een netwerkevenement, waarbij op positieve wijze aandacht wordt geschonken aan de positie van vrouwen binnen het bedrijfsleven en aan diversiteit in het algemeen.

Elk jaar komen inspirerende spreeksters hun licht werpen op de rol van de zakenvrouw. Afgelopen jaar sprak Femke Halsema over het onderwerp ‘’Keuzes maken’’. De jaren daarvoor deelden andere Lucia Rijker, Marlies Dekkers en Annemarie van Gaal hun ervaringen met het publiek.