economie

11 feb 2016, 08:08

Kamer van Koophandel organiseert Week van de Financiering

Kamer van Koophandel organiseert Week van de Financiering

De Kamer van Koophandel organiseert van 15 tot en met 19 februari de Week van de Financiering. Aanleiding voor het organiseren van de week is een onderzoek waaruit blijkt dat ondernemers weinig bekend zijn met nieuwe financieringsvormen en daar ook weinig ervaring mee hebben. Om ondernemers een overzicht te bieden wat er allemaal mogelijk is op het gebied van financiering, wordt de Week van de Financiering georganiseerd.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Op woensdag 17 februari kunnen geïnteresseerden terecht bij Hotel van der Valk in Assen. De bijeenkomst in Assen is van 15.30 uur tot 21.00 uur. Mari Carmen Oudendijk, presentatrice van nieuws- en sportuitzendingen bij onder andere RTL, AT5, RTV Utrecht en RTV Noord-Holland, is dagvoorzitter. Zij interviewt enkele ondernemers uit de regio over hun ervaringen met financieringen. Daarna kunnen bezoekers deelnemen aan flitssessies over allerlei financieringsvormen zoals crowdfunding, rekening courant en online kredietverstrekking.

Op het Financieringsplein staat de KvK samen met ruim 25 deskundige partijen klaar voor persoonlijk advies. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel.

De Week van de Financiering vindt op 5 locaties in het land plaats. Iedere dag op een andere locatie vanaf 15.30 uur. Informatie over het programma staat op www.kvk.nl/financiering. Geïnteresseerden kunnen zich via deze website ook aanmelden. De toegang is gratis. De Week van de Financiering is naast Assen ook in Duiven, Nootdorp, Hoofddorp en Eindhoven te bezoeken.