economie

29 nov 2015, 20:08

Kaartverkoop MartiniPlaza Theater in de lift; hoge verwachtingen van komst K3, Grease en De Tweeling

De kaartverkoop van het MartiniPlaza Theater voor 2016 loopt voor op die van voorgaande jaren. MartiniPlaza heeft voor 2016 een aantal grote voorstellingen op het programma staan, die het in de voorverkoop erg goed doen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Annerie Knol, verantwoordelijk voor de theaterprogrammering is blij met dit succes.

 

 

“Voor producties als Grease en K3, maar zeker ook De Tweeling is veel belangstelling. Deze voorstelling is 21 keer bij ons te zien, waarvoor de helft van de kaarten inmiddels is verkocht. We hopen op hetzelfde succes als bij War Horse, waarvoor we bijna 40.000 kaarten hebben verkocht begin dit jaar”. De Tweeling, naar het boek van Tessa de Loo, is voor Noord Nederland exclusief in het MartiniPlaza Theater te zien. De recensies zijn zeer lovend.

 

De ‘nieuwe’ K3 komt in april naar MartiniPlaza, samen met Kristel, Karen en Josje. Na de finale van ‘K3 zoekt K3’ is de verkoop zo enorm toegenomen dat inmiddels een vijfde show in verkoop is gegaan.

 

Het nieuwe jaar bij Martiniplaza begint overigens sprankelend met het grootste Zwanenmeer ter wereld gevolgd door o.a. Najib Amhali, Thomas de Stoomlocomotief, Tineke Schouten en vele anderen.

 

Vorig jaar in november was de gemiddelde bezetting van de voorstellingen in het voorjaar 2015 ruim 30%, nu is de gemiddelde bezetting 40% voor de voorstellingen in het voorjaar.