economie

23 apr 2012, 09:09

Jury zoekt kandidaten Groninger Ondernemingsprijs 2012

Stichting ‘Onderneming van het jaar in de provincie Groningen’ maakt zich op voor de vijftiende uitreiking van de Groninger Ondernemingsprijs. De Groninger Ondernemingsprijs wordt op donderdag 27 september 2012 uitgereikt door Commissaris van de Koningin Max van den Berg. Dit gebeurt tijdens een bijeenkomst in MartiniPlaza in Groniningen. Vorig jaar ging Bollegraaf Recycling Machinery uit Appingedam er met de prestigieuze prijs vandoor.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De jury is de zoektocht gestart naar kandidaten voor de Groninger Ondernemingsprijs. Deze jaarlijkse prijs valt ten deel aan een echte Groninger onderneming, die met name opvalt door bijzondere ondernemerskwaliteiten, passie, de authentieke kracht van het product, strategie en financiële performance.

 Middels een aanmeldformulier via de website kunnen bedrijven tot en met dinsdag 15 mei worden voorgedragen voor de prijs. Alle voordrachten worden voorgelegd aan een jury, waarin de provincie Groningen, de NOM, de Commerciële Club Groningen, VNO-NCW, MKB Noord en de winnaar van vorig jaar (Bollegraaf Machinery) zijn vertegenwoordigd.


Bekendmaking genomineerden
Op maandag 3 september worden de genomineerden van de Groninger Ondernemingsprijs 2012 bekend gemaakt. De bijeenkomst staat geheel in het teken van de bekendmaking van de drie genomineerde bedrijven. In een informele sfeer kunnen sponsors, juryleden, winnaars van voorgaande jaren en de finalisten vervolgens kennis met elkaar maken en bestaande contacten verstevigen.