economie

15 feb 2011, 10:10

Jos Beeres Wijkoperij in Business Class op RTL7

De Groningse wijnkoperij Jos Beeres is zondag 20 februari een van de gasten van het programma ‘Business Class’ op RTL 7. De uitzending begint ’s morgens om elf uur maar wordt om middernacht herhaald.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Jos Beeres Wijkoperij is een klassiek Gronings bedrijf dat is voortgezet voor Wietze Snaak en zijn echtgenote Anouschka. Zij hebben ook een vestiging op Terschelling. Dat is ook een van de redenen dat ze zijn uitgenodigd voor Business Class, want ze maken deel uit van een delegatie van drie bekende bedrijven uit Terschelling.


Het gaat om keurslager Anne Schaafsma en Steakhouse Brasserie de Brandaris (Cecile en Maarten Bloem) die dus te gast zijn samen met Jos Beeres Wijnkoperij. Wietze en Anouschka Snaak schoven al meerdere malen aan aan tafel bij het programma van Mens.

In deze uitzending zullen de drie bedrijven kijkend Nederland de smaak van het eiland laten proeven met Terschellings lamsbout, winnende wijnen en de eilander gastvrijheid. Tevens zal er voor Harry Mens en zijn gasten een speciaal Terschellings menu worden bereid. Zondag 20 februari 2011 RTL7, rond de klok van 11.00 uur (herhaling om middernacht). (Bron www.business-class.nl)