economie

07 nov 2011, 11:11

Jongeren Commerciële Club bij Promotiedagen, met aandacht voor " Lifehacking"

De Jongeren Commercieele Club Groningen, een netwerkorganisatie voor hoger opgeleide jonge mensen, is vertegenwoordigd tijdens de Promotiedagen, die vanaf dinsdag (morgen dus) gehouden worden in Martiniplaza. “Drukte, hectiek, stress... werk, gezin, sport..Het is tijd voor Lifehacking. Lifehacking gaat over slimmer werken en slimmer leven; kennismanagement, persoonlijke ontwikkeling & timemanagement!”, aldus de JCC.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Martijn Aslander zal dinsdagavond 8 november speciaal voor JCC leden en introducés/potentiële leden komen spreken op het netwerkevenement van het noorden, de Promotiedagen voor het bedrijfsleven in Noord Nederland in de Martiniplaza.

Martijn Aslander is deskundige op het gebied van de netwerk- en informatie samenleving en is professioneel lifehacker. Hij is de mede-oprichter van Elvenstone, de Lifehacking Academy en Lifehacking.nl. Meer weten over Martijn Aslander? Of de Jongeren Commerciële club?

www.jcc-groningen.nl
Vice-Voorzitter Joël Timmerman
06-20449852

www.martijnaslander.nl


De JCC is een hechte, actieve en exclusieve netwerkvereniging voor hoger opgeleiden in de stad en regio Groningen.  Er wordt een verscheidenheid aan activiteiten georganiseerd.

De inhoud ervan varieert van pure ontspanning tot het vergroten van kennis, vaardigheden of (zelf)inzicht over zaken die men in het werk, en natuurlijk privé zeer van pas kunnen komen.

Tijdens alle activiteiten kunnen leden ervaringen delen en (zakelijke) contacten leggen in een plezierige, informele sfeer.