economie

15 mei 2013, 16:04

Jonge Groninger bedrijven gaan gratis werken voor door bezuinigingen geplaagde cultuursector

Het Groningse internetbureau Bruna & Bruna, Anna van Kooij Fotografie en regisseur Jaap van ‘t Kruis weten dat ondernemen niet alleen om profit kan gaan. Met de Not Only For Profit Contest 2013 geven zij de cultuursector dit jaar een steuntje in de rug.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De ondernemers hebben veel klanten in de cultuursector en merken veel van bezuinigingen. “Steeds vaker merken wij dat klanten minder budget hebben. Dan wordt snel bezuinigd op communicatie, waardoor er minder bezoekers komen en er dus volgend jaar weer minder budget is.”

Steeds vaker zijn er vragen om iets voor nop te doen. “Deels daarom is deze contest in het leven geroepen. Zo geven we mooie projecten zonder budget toch de kans om hun verhaal te vertellen aan de wereld. Cultuur maakt de wereld een beetje mooier en dat ondersteunen wij graag.”

Maak jij de wereld mooier met cultuur en kan je wel wat extra communicatiekracht gebruiken? Vul dan voor 3 juni 2013 het formulier in op www.notonlyforprofit.nl. Het projectvoorstel dat op 1 juli de meeste stemmen heeft gekregen, kan meteen met de drie ondernemers om tafel voor het maken van bijvoorbeeld een website, een online campagne of een app. Share your story. Powered by NOFP!