economie

15 dec 2010, 11:11

iWink en CoffeeCompany helpen Oekraïense straatkinderen

iWink, het full service internetbureau uit Groningen en de CoffeeCompany, slaan de handen ineen voor het goede doel. Vandaag, woensdag, gaan zij samen een nieuwe site bouwen voor de Stichting Little John, die hulp biedt aan kinderen in de Oekraïne. De ‘website in 1 dag’, een initiatief van iWink, wordt gebouwd in de CoffeeCompany aan de Oude Ebbingestraat 39. De organisaties nodigen iedereen uit om onder het genot van een kop koffie te zien hoe er live een website voor deze ideële organisatie wordt gebouwd.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het goede doel geeft maandelijks structurele steun aan gezinnen in de Oekraïne. Dat doet de stichting door het geven van financiële steun of boodschappenpakketten. Ook steunt de stichting straatkinderen. De kansarme kinderen krijgen voedsel, schone kleren en een arts controleert regelmatig hun gezondheid.

Met eenwebsitein1dag.nl zet iWink vier keer per jaar haar faciliteiten en menskracht in om gratis een website te bouwen voor een goed doel. Op die manier hoeven goede doelen het geld dat zij ophalen niet te investeren in hun marketing maar kunnen zij dit besteden aan het behalen van hun idealen. De CoffeeCompany voorziet iedere klant bij bestelling van een kop koffie in gratis internet. Dat maakt het koffiehuis een ideale plek voor iWink om de website te realiseren.