economie

06 apr 2018, 09:09

Platform voor start ups: Founded in Groningen

Platform voor start ups: Founded in Groningen

Het platform voor ondernemers die hun bedrijf hebben opgericht in Groningen - Founded in Groningen - heeft een nieuwe website. Founded in Groningen wil start-ups, ondernemingen en initiatieven samen brengen en zo het Groningse ecosysteem voor start-ups 'op de kaart zetten' en onderlinge contacten bevorderen. De website is gerealiseerd door internetbedrijf iWink.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De nieuwe website van Founded in Groningen is onlangs officieel in gebruik genomen. De website is hét platform voor ondernemers die hun bedrijf hebben opgericht in Groningen.


Founded in Groningen verbindt, ondersteunt en promoot startups, bedrijven en initiatieven in het Groningse innovatie ecosysteem. Het platform is gerealiseerd uit een samenwerking van iWink met G2K en Marketing Groningen.

 

Vernieuwd platorm


De community is een echt netwerkplatform waar ondernemers voor zichzelf een gratis profiel kunnen registreren, hun bedrijf kunnen aanmaken, nieuwsberichten kunnen schrijven en evenementen kunnen organiseren.

 

Omdat er veel initiatieven worden gestart in Groningen en van alles wordt georganiseerd is het voor veel ondernemers onoverzichtelijk wat er allemaal speelt. Op ‘Founded in Groningen’ wordt dit gebundeld, zodat er een overzichtelijk totaalbeeld ontstaat.

 

Van elkaar leren


Via het laagdrempelige platform komen bedrijven en ondernemers gemakkelijk met elkaar in contact. Ondernemers leren van elkaar op de bijeenkomsten die worden georganiseerd, waardoor start-ups niet dezelfde fouten maken als hun voorgangers en sneller kunnen groeien.

 

Doordat zoveel mogelijk bedrijven meedoen ontstaat een groot netwerk van bedrijven, ondernemers, evenementen en initiatieven, verzameld op één plaats. Founded in Groningen geeft daarmee een beeld van wat er allemaal wordt gedaan, welke bedrijven er in de regio actief zijn en welke innovaties er ontstaan. Daarmee zet de regio Groningen zich als innovatief ecosysteem op de kaart.

 

Foto boven: Founded in Groningen.

==

Meer informatie: klik hier.